Vägassistans dygnet runt i Bohuslän

Vi är Tungbärgarna i Väst och vi erbjuder bilbärgning, terrängbärgning och tungbärgning. Vi är det självklara valet när du är i behov av bärgning  oavsätt tid och plats.

Ring oss på 0522-155 00

Tungbärgaren i väst Ab - en bärgare i alla situationer

Vi bärgar allt i fordonsväg, utför allt från starthjälp till största tungbärgningsuppdrag i Bohuslän. Tungbärgaren i Väst AB har hög kompetens och en vagnpark förberedd för det mesta, utför vi bärgningar åt dig som företag eller privatperson. Behöver du transportera maskiner mellan arbetsplatser så hjälper vi även till här!

Tungbärgning

Tungbärgarna i Väst har två mycket kompetenta bilar. En är bl. a. utrustad med en kraftfull kran med lång räckvidd. Förutom assistans ka vi också hantera det mesta som behöver lyftas. Vi har även tillgång till;

• Lyftkuddar

• Kranbärgning

Bärgning

Vi utför bärgning av personbilar och lättare fordon. Vi erbjuder självklart också problemlösning på plats, våra bärgare har erfarenheten att lösa;

• Bränslestopp

• Låsöppning fordon

• Starthjälp

• Motorstopp

Läs mer om bärgning

Terrängbärgning

Har du problem med ditt fordon i Skog & Mark? Vi har rätt utrustning för att utföra terrängbärgning av de flesta fordon som tar sig fram i skogen. Har du några fungeringar så kontakta oss.

Läs mer om Terrängbärgning

TMA-Skydd

När olyckan varit framme så är det viktigt att de inblandade och alla som hjälper till på platsen kan utföra sitt arbete på bästa sätt. Medhjälp av en TMA-bil kan vi leda om trafiken och spärra av olycksplatsen.

Läs mer om TMA-Skydd

Kranbil med Såg

Vi tillhanda håller även kranbilar med såg för beskärning, nedtagning och fällning av träd och grenar i svåra miljöer.

Läs mer om Kranbil med såg

KROKBIL

Utöver bärgning och TMA-skydd kan vi även tillhandahålla krokbilar utrustade för Snöröjning, saltning och asfaltslägning m.m.

Läs mer om krokbil