Vägassistans dygnet runt i Bohuslän

Vi är Tungbärgarna i Väst och vi erbjuder bilbärgning, terrängbärgning och tungbärgning. Vi är det självklara valet när du är i behov av bärgning  oavsett tid och plats.

Ring oss på 0522-155 00

Tungbärgaren i väst Ab - en bärgare i alla situationer

Vi bärgar allt i fordonsväg, utför allt från starthjälp till största tungbärgningsuppdrag i Bohuslän. Tungbärgaren i Väst AB har hög kompetens och en vagnpark förberedd för det mesta, utför vi bärgningar åt dig som företag eller privatperson. Behöver du transportera maskiner mellan arbetsplatser så hjälper vi även till här!

Bärgar en buss

Tungbärgning

Tungbärgarna i Väst har två mycket kompetenta bilar. En är bl. a. utrustad med en kraftfull kran med lång räckvidd. Förutom assistans ka vi också hantera det mesta som behöver lyftas. Vi har även tillgång till;

• Lyftkuddar

• Kranbärgning

Bärgar en bil

Bärgning

Vi utför bärgning av personbilar och lättare fordon. Vi erbjuder självklart också problemlösning på plats, våra bärgare har erfarenheten att lösa;

• Bränslestopp

• Låsöppning fordon

• Starthjälp

• Motorstopp

Läs mer om bärgning
terrängbil

Terrängbärgning

Har du problem med ditt fordon i Skog & Mark? Vi har rätt utrustning för att utföra terrängbärgning av de flesta fordon som tar sig fram i skogen. Har du några fungeringar så kontakta oss.

Läs mer om Terrängbärgning
TMA-skydd

TMA-Skydd

När olyckan varit framme så är det viktigt att de inblandade och alla som hjälper till på platsen kan utföra sitt arbete på bästa sätt. Med hjälp av en TMA-bil kan vi leda om trafiken och spärra av olycksplatsen.

Läs mer om TMA-Skydd
Kranbil

Kranbil med Såg

Vi tillhandahåller även kranbilar med såg för beskärning, nedtagning och fällning av träd och grenar i svåra miljöer.

Läs mer om Kranbil med såg
Krokbil

KROKBIL

Utöver bärgning och TMA-skydd kan vi även tillhandahålla krokbilar utrustade för snöröjning, saltning och asfaltslägning m.m.

Läs mer om krokbil