TMA-skydd

Vi ser till att våra bärgare, sjukvårdspersonal och/eller polisen kan jobba ostört och säkert längs med vägarna. Kontakta oss om du är i behov av TMA-skydd vid en olycka eller liknande.

Ring oss på 0522-155 00

TMA-Skydd för ett säkrare arbete

Hur försiktig och noga man än är i trafiken så kan olyckan tyvärr vara framme. Då finns vi där för att kunna skydda och hjälpa till vid tex en trafikolycka. Våra TMA-skydd är ett effektivt skydd vid och under kortare arbetsperioder eller där plats för annat skydd ej finns. När olyckan varit framme så är det viktigt att de inblandade och alla som hjälper till på platsen kan utföra sitt arbete på bästa sätt. Med hjälp av en TMA-bil kan vi leda om trafiken och spärra av olycksplatsen så att vår personal, räddningstjänst och polis kan utföra sina arbeten på bästa sätt utan att behöva oroa sig för att själva bli skadade.

Säkerhet är det första som bör säkerställas vid en olycksplats och där hjälper våra TMA-skydd till på bästa sätt. 

 

Behöver du assistans med något annat utöver TMA-skydd? Inga problem, vi erbjuder även andra tjänster som Bilgärgning, tungbärgning, terrängbärgning och kranbil med såg. Vi är det självklara valet när du är i behov av bärgning oavsett tid och plats.

 

Kontakta oss så hjälper vi dig. Vi är alltid redo att skydda dig, oavsett tid på dygnet.

 

 

Bilbärgning

Behöver du hjälp av en bärgare? Vi utför bärgning av personbilar och lättare fordon. Vi erbjuder självklart också problemlösning på plats, våra bärgare har erfarenheten att lösa en del problem med en gång.

Bilbärgning

Tungbärgning

Tungbärgarna i Väst har två mycket kompetenta bilar. Förutom assistans till tunga fordon kan vi hantera det mesta som behöver lyftas med hjälp av vår fyraxlade tungbilar. En är bl. a. utrustad med en kraftfull kran med lång räckvidd. Förutom assistans kan vi också hantera det mesta som behöver lyftas.

Tungbärgning