Bilbärgning i Uddevalla

Vi är Tungbärgarna i Väst och vi erbjuder bilbärgning och hjälp vid bränslestopp, starthjälp, låsöppning av fordon på plats. Vi är det självklara valet när du är i behov av bärgning oavsett tid och plats.

Ring oss på 0522-155 00

Bärgning av personbilar och lättare fordon

Vi har full utrustning och full kompetens för bärgning av alla upptänkliga fordon.

När det gäller lättare fordon har vi många gånger ställts inför svåra uppgifter. Detta har gjort att vår erfarenhet av bilbärgning är mycket stor och att vi kan lösa de flesta uppdrag på ett enkelt sätt.

Exempelvis dagens fyrhjulsdrivna fordon kräver hellyft vid bärgning, d.v.s. bogsering kan ej göras, eftersom transmissionen på fordonet då tar skada. Vi har alla möjligheter att bärga även fyrhjulsdrivna fordon på ett säkert och skonsamt sätt med våra flakbärgare.

Även vid problem med däcksutrustingen – sönderkörda däck – har vi full täckning.

Bränslestopp

Ibland händer det att man missar att kolla hur mycket bränsle man har kvar, det händer alla. När det väl har hänt finns vi allt nära till hands. Vi åker ut med bränsle till dig på plats, kontakta oss - vi hjälper dig!

Låsöppning fordon

Råkat lämna nycklarna i bilen? Eller tappat nycklarna på stranden? Kontakta oss så kommer vi ut till er på plats. Många gånger kan vi hjälpa till direkt, då våra bärgare har kunskapen att låsa upp bilen på plats. Om det inte skulle gå bärgar vi ert fordon till närmaste verkstad. 

Starthjälp

Vi kommer ut till er på plats och hjälper till om batteriet har laddat ur, ring oss så kommer vi. 

Motorstopp

Har du fått motorstopp? Ring oss direkt 0522-155 00 så kommer vi och hjälper dig ifrån vägen. Om du kan köra vidare är beroende på vad för typ av fel som orsakat motorstoppet, i bästa fall kan vi hjälpa dig direkt över telefonen. 

Tungbärgning

Tungbärgarna i Väst har två mycket kompetenta bilar. En är bl. a. utrustad med en kraftfull kran med lång räckvidd. Förutom assistans kan vi också hantera det mesta som behöver lyftas.

Tungbärgning

Terrängbärgning

Har du problem med ditt fordon i skog & mark? Vi har rätt utrustning för att utföra terrängbärgning av de flesta fordon som tar sig fram i skogen. Har du några funderingar så kontakta oss.

Terrängbärgning