Terrängbärgning i Uddevalla

Kontakta oss om du är i behov av terrängbärgning i vårt område. Vi erbjuder terrängbärgning utförd av erfarna bärgare med många år i branschen. Vi är det självklara valet när du är i behov av bärgning i Uddevalla med omnejd oavsett tid och plats.

Ring oss på 0522-155 00

Terrängbärgning i skog och mark

Har du varit med om en trafikolycka eller har du problem med att ditt fordon inte startar? Du kanske har kört ner i diket med grävmaskinen och sitter fast mitt ute i skogen? Vi hjälper dig! Då behöver du snabbt hjälp av oss och vår terrängbärgare!

 

Vi har flera bärgningsstationer nära dig och våra erfarna bärgare kommer snabbt med assistansen du behöver för både dig och ditt fordon. 

 

Det spelar ingen roll hur försiktig och noga man är i trafiken, olyckan kan vara framme i alla fall. Därför kan vi även även erbjuda dig tjänster som Bilgärgning, tungbärgning, kranbil med såg och TMA-skydd

 

Kontakta oss dygnet runt, året runt! Med oss på Tungbärgarna i Väst kan ni alltid känna er trygga i skog och mark. Vårt mål är att alltid vara på plats så snart som möjligt!

 

 

Här nedan kan du se några bilder där vi har åkt ut och hjälpt kunder vid tex bilolyckor med vår terrängbil.

 

Vi är alltid redo att hjälpa dig!

Bilbärgning

Har du råkat ut för en bilolycka och behöver assistans? Vi utför bärgning av personbilar och lättare fordon. Vi erbjuder självklart också problemlösning på plats, våra bärgare har erfarenhet av att lösa många av problem på en gång.

Bilbärgning

Tungbärgning

Förutom assistans till tunga fordon kan vi hantera det mesta som behöver lyftas med hjälp av vår fyraxlade tungbilar. Tungbärgarna i Väst har två mycket kompetenta bilar. En är bl. a. utrustad med en kraftfull kran med lång räckvidd. Förutom assistans kan vi också hantera det mesta som behöver lyftas.

Tungbärgning